Bygga om bil till hybrid på bara fyra timmar

okt 5, 2024

Ett svenskt företag, Kasi Tech, har gjort det enklare än någonsin att bygga om din bil till hybrid. Med deras banbrytande teknik kan din vanliga förbränningsmotor bli en hybrid på bara fyra timmar. Detta erbjuder ett prisvärt alternativ för alla som vill minska sina utsläpp och spara pengar, utan att behöva köpa en helt ny bil.

Enligt företagets grundare, Isak Löfgren, fungerar konverteringen i vilken bilverkstad som helst och är ett smidigt sätt att möta de stigande bensin- och dieselpriserna. För mellan 50 000 och 60 000 kronor kan du bygga om din bil till hybrid och spara både pengar och miljö, vilket gör det till en mycket mer överkomlig investering jämfört med att köpa en ny elbil.

 

Prenumerera på vårt Nyhetsbrev

 

Hur du bygger om din bil till hybrid

Hur du bygger om din bil till hybrid

Med Kasi Techs system, som de kallar för “Electrification Made Easy”, kan alla befintliga bensin- och dieselmotorer konverteras. På bara fyra timmar förvandlas din bil till en hybrid, vilket innebär både lägre utsläpp och lägre bränslekostnader. Företaget menar att återbetalningstiden för investeringen är ungefär ett år, vilket är betydligt snabbare än vad man kan förvänta sig med andra gröna lösningar.

Detta system är ett perfekt alternativ för den som vill behålla sin befintliga bil men ändå vill ta steget mot en mer hållbar framtid. Och när du sparar pengar på bränsle, kan det vara en bra idé att jämföra försäkringar för att se om du kan få ett bättre pris, nu när din bil blivit mer miljövänlig.

 

Ekonomiska utmaningar och framtiden

Trots det stora intresset har Kasi Tech stött på ekonomiska hinder. Även om de har fått över hundra beställningar och EU har lovat finansiering, har försenade fondmedel satt företaget i en tuff sits. För att klara sig genom dessa likviditetsproblem behöver företaget externa investerare.

 

LÄS: Elbilar tappar mark i hela EU! Chockerande nedgång

LÄS: Elbilens kostnader: Det behöver veta innan du köper

 

 

Guide

 

 

Niklas Bergh driver sociala media kontot @Vardagsekonomi på Instagram, TikTok och Facebook och har ett stort intresse för allt som rör privatekonomi

 

Liknande nyheter